restaurant_slide
 

RESTAURANT

Lasati-va apetitul sa experimenteze cele mai delicioase si sofisticate preparate, gatite de cei mai iscusiti bucatari, toate acestea intr-o atmosfera calda si primitoare plina de arome si delicii imbietoare. Adaugand si privelistea unica a superbului peisaj montan tabloul si in cele din urma meniul pare complet.

Scaldat in licariri calde de lumanare si texturi lemnoase pastelate, spatiul restaurantului pastreaza o atmosfera intima, un ambient cald si ospitalier, descriind locul ideal al unei inserari intre cei dragi. Tocmai din aceste motive pare propunerea perfecta pentru diverse ocazii, de la petreceri intime pana la evenimente sociale de o mai mare amploare, cum ar fi nuntile.

Cu o capacitate maxima de 150 persoane Restaurantul Perla Paltinisului va invita sa savurati atât bucate tarditionale românesti cât si mâncaruri consacrate pe plan international. Locatia dispune si de 3 terase (cu capacitate totala de 250 persoane).

Evadeaza din cotidian si din monotonia locului comun! Pe langa restaurant si terase, Perla Paltinisului iti propune ca spatiu pentru servirea mesei si un loc inedit, constituit dintr-o foligorie amenajata in stil rustic.

Un plus de savoare autentic romaneasca venita din multiplele elemente rustice care alcatuiesc acest cadru: izuri lemnoase, nuante tomnatice in borcane de muraturi si legaturi vegetale atarnate spre uscare, elemente de vesela in ceramica traditionala, jocul vesel al flacarilor la gratar sau chiar posibilitatea (la cerere) de a urmari pe viu prepararea unui festin la protap.

Preparate la inaltime servite la mare...inaltime! Se spune ca pofta de mancare si aerul curat de munte se completeaza foarte bine. De aceea te asteptam la peste 1400 m sa verifici personal aceasta teorie, de pe una din terasele noastre de pe care se poate admira o impresionanta panorama a peisajului montan.

Un mic dejun copios, un platou traditional insotit de un pahar de vin fiert, o gama variata de specialitati romanesti si internationale va stau la dispozitie in acest cadru superb, cu verde crud si adieri ale vantului trecute prin brazi.

Preparatele oferite sunt o îmbinare a bucatariei românesti clasice cu cea de pretutindeni, meniul cuprinzând specialitati din bucataria traditionala si internationala, ce pot fi servite atât în restaurant cât si pe una dintre terase, avand privelistea minunata a padurilor de brazi.

Mâncarurile sunt atent alese, Restaurantul Perla Paltinisului oferind clientilor sai o gama variata de sortimente si produse rafinate, pentru toate gusturile. Aici puteti gasi cea mai buna mâncare si puteti alege specialitatile bucatariei internationale si românesti.