delicii culinare
 

CLIPE DE NEUITAT

... o abordare exceptionala pentru un eveniment de o asemenea amploare. Aerul curat si peisajul de vis vor contribui la importanta acestei zile memorabile, atat pentru sarbatoriti cat si pentru invitati. Organizeaza-ti evenimentul mult visat intr-un cadru natural si intim, pentru a avea cele mai fruumoase amintiri!

MENIURI VARIATE delicii culinare.jpg
PETRECERI LA MARE INALTIME delicii culinare.jpg
  • Complexul turistic Perla Paltinisului iti pune la dispozitie un spatiu de poveste si te va ajuta in organizarea celei mai frumoase si inedite evenimente , fie ca este vorba despre nunta, botez sau chiar o petrecere aniversara, la care invitatii sa fie cel mai rasfatati.
  • Cu o capacitate maxima de 150 de persoane (la care se adauga in sezonul estival si locurile de pe terase), Restaurantul Perla Paltinisului va asteapta intr-o atmosfera intima, un ambient cald si ospitalier, locul ideal unde veti putea petrece un eveniment important alaturi de cei dragi.
  • Pentru petrecerile mai ample cu mai multi invitati care au loc in cadrul complexului turistic Perla Paltinisului, beneficiati de tarife speciale pentru spatiile de cazare. Pentru Informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.